Om oss

40 år med hantverket i fokus

I över 40 år har GH Snickeriet skapat specialinredning till företag, organisationer och privatpersoner. Företaget grundades 1980 av Gunnar Holmgren, och idag är det sönerna Stefan och Gustav som tagit över driften efter att praktiskt taget ha vuxit upp i verkstaden. De har – på alla vis – hantverket i blodet.
Totalt arbetar 5 hantverkare på GH Snickerier med design, utformning, produktion och montering av inredning. Bland våra offentliga kunder finns allt från restauranger, butiker, kontor, fastighetsägare och privatpersoner till byggföretag och arkitekter som alla söker smarta, hållbara inredningslösningar med hög kvalitet.

Hållbarhet och naturmaterial

Vi satsar på kvalitet och hållbara lösningar
Naturen ligger oss nära hjärtat, vilket bland annat innebär att vi är ISO 14001 certifierade sedan 2001. Våra solpaneler gör att vi själva producerar mer än 50 procent av vår el, och alla våra ytbehandlingar är vattenbaserade. Vi arbetar alltid utifrån en hållbarhetsprincip i materialval, teknik och livslängd på produkten – din inredning ska hålla länge!
 
07
03
05

Prisat hantverk och ny teknik

Vid Umeågalan 2019 utsågs GH Snickerier till Årets Hantverksstipendiat. Bakom priset ligger 40 år av passion för traditionellt hantverk, modiga och utmanande kunder och en ständig nyfikenhet på ny teknik. Nu fortsätter vår resa.
 

 

Hos GH Snickerier bygger vi hela tiden vidare på vår maskinpark för att hitta nya innovativa designlösningar. Varje uppdrag innebär nya utmaningar och möjligheter, och slutresultatet växer fram under nära dialog med beställaren.
04
02
Scroll to Top